Luksuzni plutajući domovi

Luksuzni plutajući domovi


Oduvek ste maštali da živite na vodi u prostranom domu koji pluta na površini mora… sada možete ostvariti vaš san…

plutajuci domovi 11

„Orsos Islands“, je austrijska kompanija koja je došla do nove i veoma uzbudljive ideje za ljubitelje luksuznog odmora. Kompanija nudi mogućnost da čovek sam napravi „ostrvo“ koje veoma liči na plutajuće domove. „Ostrvo“ ili „plutajući dom“ zauzima površinu od 121 x 65 metara i ima ukupno šest dvostrukih soba, plus odvojeni kvart za osoblje, za četiri člana.

Graditelji ostrva posvećuju posebnu pažnju na projekat „eko-prijateljstvo“, naročito na snabdevanje koji radi na solarnu energiju i vetar.

U pogledu pogodnosti i udobnosti, veštačko ostrvo ima sve što ljubiteljima luksuza može zatrebati: divan sunčani dek sa ležaljkama i udoban đakuzi, područje sa pokrivenim roštiljom i barom, pa čak i prostrano mesto za zabavu ispod vodene linije, koje je takođe idealan prostor za posebne događaje i okupljanja. Lep akvarijum, mala kuhinja, restoran i bar se mogu naći na glavnoj palubi, dok gornja površina ima sve potrebne uslove i pogodnosti za druženje i zabavu.

Još jedna izuzetna karakteristika „Orsos Islands“ kompanije je u tome što se lako mogu povezati međusobno, ali i sa kopnom, formirajući zaista lep i poseban stambeni park.

plutajuci domovi 1

plutajuci domovi 2

plutajuci domovi 3

plutajuci domovi 4

plutajuci domovi 5

plutajuci domovi 6

plutajuci domovi 7

plutajuci domovi 8

plutajuci domovi 9

plutajuci domovi 10

Izvor: Luxlife

COMMENTS: